KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK

A MITEM-előadásokat követően találkozhatnak a produkciók alkotóival, mely által mélyebb bepillantást nyerhetnek egy-egy előadás születésébe, és egyúttal lehetőség adódik, hogy megoszthassuk egymással és az alkotókkal a gondolatainkat, élményeinket, valamint föltegyük a látottakkal kapcsolatos kérdéseinket.

 

Biztosítsa helyét a 2024-es MITEM előadásaira - vásároljon MITEM bérletet! 

Műsorarchívum 2017

MITEM 2017

Faust az Eiffel-csarnokban

Szeretettel várjuk Önöket csütörtökön és pénteken 20 órára

Kedves Nézőink, mint azt tudják a FAUST című előadást külső helyszínen, az EIFFEL-CSARNOK-ban tartjuk. A darab április 27-én és 28-án (a korábban meghirdetett 19 órás kezdés helyett) 20 órakor kezdődik! A parkolás, közlekedés, a helyszín nagysága miatt javasoljuk, hogy lehetőleg 19 óra 30 percre érkezzen a helyszínre.

 

Előadáskezdés: 20 óra
Az Eiffel-csarnok

 

A helyszínről

A csarnokot a X. kerületben, a Népliget északi oldalánál, a Kőbányai úton találják.
A pontos cím: 1101 Budapest, X. kerület, Kőbányai út 30. 
A linkre kattintva a Google útvonaltervező nyílik meg.

Az acélszerkezetű csarnok 1886-ra épült fel az Eiffel irodájában dolgozó Feketeházy János tervei szerint. A 220 méter hosszú, 110 méter széles, épület évtizedekig vasúti javítóműhelyként funkcionált, 2011 óta műemlék. A pillanatnyilag nagyon rossz állapotú épület teljes felújítás előtt áll. A rekonstrukció után, az Operaház kezelésében az ország egyik legjelentősebb komolyzenei központja lesz.
 

Öltözködés

A fentieknek megfelelően, kényelmes utcai ruhában érkezzenek. Javasoljuk a réteges öltözködést, a csarnokban hűvös lesz. A nézőtér műanyag székekből épül, ezért érdemes kispárnát, esetleg könnyű plédet is hozni. Nehéz vagy nagyméretű kézitáskát semmiképpen ne hozzanak, az előadás során helyet is változtatunk, egyes részeknél pedig állni kell majd.
Munkatársaink a tűsarkú cipőt egyáltalán nem javasolják!

A nézőtér-, színpad- és díszletépítés már elkezdődött, szeretettel várjuk Önöket csütörtökön és pénteken!

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedés

Javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát, ugyanis az Eiffel-Csarnok bejáratánál van megállója a 28-as, a 28A és a 62-es villamosnak, továbbá a 9-es jelzésű busznak.

Autóval érkezőknek

A gépjárművel érkezők az Eiffel-csarnok területén levő parkolót használhatják, érvényes színházjegyük felmutatásával.

 

(2017. április 27.)


Oldal tetejére

Baskír Köztársaság, Belgium, Bulgária, Georgia, Görögország, Izrael, Luxemburg, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia, Törökország