KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK

A MITEM-előadásokat követően találkozhatnak a produkciók alkotóival, mely által mélyebb bepillantást nyerhetnek egy-egy előadás születésébe, és egyúttal lehetőség adódik, hogy megoszthassuk egymással és az alkotókkal a gondolatainkat, élményeinket, valamint föltegyük a látottakkal kapcsolatos kérdéseinket.

 

Műsorarchívum 2017

MITEM - közlemény

Elmarad Krystian Lupa előadása

A wroclaw-i Teatr Polski (Lengyel Színház) arról értesítette a Nemzeti Színházat, hogy lemondja az Irtás / Holzfällen című produkciójának (rendezte: Krystian Lupa) részvételét az áprilisi MITEM fesztiválon.

A lemondás oka a lengyel színház belső konfliktusa, mely lehetetlenné teszi, hogy az előadás külföldre utazzon.

A Nemzeti Színháznak nincs más lehetősége, mint hogy sajnálattal tudomásul vegye a döntést.

Az előadásra megvásárolt jegyek a Nemzeti Színház előadásaira valamint a MITEM egyéb előadásaira megmaradt jegyekre átválthatóak, vagy visszatérítjük a jegy árát. Az átváltás során a macedón Az élet szép (rendező: Alexander Morfov) és a litván Az éhezőművész (rendező: Eimuntas Nekrosius) című produkciókat ajánljuk nézőink figyelmébe!

A MITEM április 12-én 17 órakor az olasz Teatro Tascabile di Bergamo utcaszínházi produkciójával nyílik meg, melyet a Nemzeti Színház előtti hajóorrban ingyenesen tekinthetnek meg!

 

Korábbi hír:
Értesítjük a közönséget, hogy a 2017. április 12. (szerda) 19.00 órára – a MITEM keretében  meghirdetett IRTÁS / HOLZFÄLLEN című produkció elmarad. Helyette ugyanezen a napon és időben a MESÉS FÉRFIAK című előadás kerül műsorra. A jegyek április 30-ig visszaválthatók vagy egy szabadon választott előadásra cserélhetők.

(2017. március 29.)


Oldal tetejére

Baskír Köztársaság, Belgium, Bulgária, Georgia, Görögország, Izrael, Luxemburg, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia, Törökország