Vissza az előadásokhoz

A O Show

A O Show

Lune Production, Vietnám

Rendező: Tuan Le

1 óra 10 perc, szünet nélkül.

A Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) keretében egy különleges cirkusz-mozgásszínházi produkció érkezik hazánkba. Az előadás helyszíne a Slava Snow Show-hoz hasonlóan a Fővárosi Nagycirkusz, május 14. és 17. között. Az A O Show a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözete.

A Lune Production műsorának címét adó „A O” a „Lang Pho” szavakból ered, mely „falu és város”-t jelent. A különleges atmoszférát teremtő produkció szembe állítja egymással a vietnámi vidéki élet elragadó szépségeit, kulturális gazdagságát a gyorsan növekvő urbanizációval. Az élőzenés előadás a vidék és a város közötti kontrasztot mutatja be, a régi hagyományokat, kulturális esszenciákat és az új kor különbségeit, ezek izgalmas átalakulását és összeolvadását. Az A O Show hitelesen mutatja be Vietnám szépségét, amelyet a legteljesebb módon ábrázolnak a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortárstánc, a zene, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözetével. Az A O Showban a bambusz és a rattan anyagok kreatív felhasználásával és a különböző művészeti ágak kombinálásával dinamikusan jelennek meg az életképek, a hagyományok, a félelmek, a vidámság és a népi hiedelmek.

Az A O Show egy igazán látványos és innovatív előadás, amely egy egészen különleges és egzotikus világba repíti a nézőit, miközben minden érzékszervére és gondolataira is hatást gyakorol.

Rendező
T
Budapest VI., Podmaniczky utca, sátor
Tuan Le

Tuan Le

Tuan Le művészcsalád sarjaként született 1977-ben. Ifjúkorában zsonglőrködni kezdett, és rendkívüli tehetségével igen hamar hírnevet szerzett Vietnámban. Tizennégy évesen Németországba költözött, ahonnan nemzetközi turnéra indult különböző kabaré előadásokkal. Ő az egyetlen vietnámi művész, aki tagja volt a világhírű Cirque du Soleil társulatának.

2010-ben megkapta a Zsonglőrök Nemzetközi Szövetségének Kiválósági Díját, mely egy pályája csúcsán lévő zsonglőr szakmai elismerését jelenti.

Vissza az előadásokhoz Oldal tetejére

Résztvevő országok: Algéria, Franciaország, India, Görögország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Románia, Svájc, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna, Vietnám