KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK

A MITEM-előadásokat követően találkozhatnak a produkciók alkotóival, mely által mélyebb bepillantást nyerhetnek egy-egy előadás születésébe, és egyúttal lehetőség adódik, hogy megoszthassuk egymással és az alkotókkal a gondolatainkat, élményeinket, valamint föltegyük a látottakkal kapcsolatos kérdéseinket.

 

Biztosítsa helyét a 2024-es MITEM előadásaira - vásároljon MITEM bérletet! 

Vissza az előadásokhoz

AO Show

AO Show

Lune Production, Vietnám

Rendező: Tuan Le

Figyelem! Az A O Showra a Fővárosi Nagycirkuszban, vagy a cirkusz honlapján tud jegyet vásárolni!

1 óra 10 perc, szünet nélkül.

A Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) keretében egy különleges cirkusz-mozgásszínházi produkció érkezik hazánkba. Az előadás helyszíne a Slava Snow Show-hoz hasonlóan a Fővárosi Nagycirkusz (Fnc Sátorcirkusz, 1146 Budapest, Állatkerti krt.12/A). Az A O Show a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözete.

A Lune Production műsorának címét adó „A O” a „Lang Pho” szavakból ered, mely „falu és város”-t jelent. A különleges atmoszférát teremtő produkció szembe állítja egymással a vietnámi vidéki élet elragadó szépségeit, kulturális gazdagságát a gyorsan növekvő urbanizációval. Az élőzenés előadás a vidék és a város közötti kontrasztot mutatja be, a régi hagyományokat, kulturális esszenciákat és az új kor különbségeit, ezek izgalmas átalakulását és összeolvadását. Az A O Show hitelesen mutatja be Vietnám szépségét, amelyet a legteljesebb módon ábrázolnak a bambusz cirkusz, az akrobatika, a kortárstánc, a zene, a kortársművészet és a színházi látványművészet egyedi ötvözetével. Az A O Showban a bambusz és a rattan anyagok kreatív felhasználásával és a különböző művészeti ágak kombinálásával dinamikusan jelennek meg az életképek, a hagyományok, a félelmek, a vidámság és a népi hiedelmek.

Az A O Show egy igazán látványos és innovatív előadás, amely egy egészen különleges és egzotikus világba repíti a nézőit, miközben minden érzékszervére és gondolataira is hatást gyakorol.

Figyelem!
Az előadásra a Fővárosi Nagycirkusz honlapján tud jegyet váltani!
Kattintson ide! JEGYEK

Alkotók:
Tuan Le, Nguyen Nhat Ly, Nguyen Lan Maurice, Nguyen Tan Loc
Lune Production – Vietnám

Zenei vezető: Nguyen Nhat Ly
Művészeti vezető: Nguyen Lan Maurice
Koreográfus: Nguyen Tan Loc

Szereplők:
Truong Chinh Phu, Tran Ban Tin, Nguyen Nhat Quang, Dang Tram Anh, Tran Duc An, Dinh Van Tuan, Le Ly Xa, Hoang Thi Lien, Nguyen Van Thanh, Bui Quoc Huy, Tran Duc Ninh, Do Manh Hung, Nguyen Ton Doan Khanh, Quach The Nam, Vu Cong Minh



Zenészek:
Thanh Hai, Luong Thang Long, Do Trong Thai, Nguyen Truong Tho, Nguyen Thi Phuong Thao

Műszaki vezető: Nguyen Duy Chan
Világosító: Tran Thanh Trong
Hang: Mai Hoai Nam
Színpad technikusok: Trinh Huy Luong, Tran Thien Hieu
Producer: Van Tran Diem Thuy

Rendező
FNC
Fővárosi Nagycirkusz
Tuan Le

Tuan Le

Tuan Le művészcsalád sarjaként született 1977-ben. Ifjúkorában zsonglőrködni kezdett, és rendkívüli tehetségével igen hamar hírnevet szerzett Vietnámban. Tizennégy évesen Németországba költözött, ahonnan nemzetközi turnéra indult különböző kabaré előadásokkal. Ő az egyetlen vietnámi művész, aki tagja volt a világhírű Cirque du Soleil társulatának.

2010-ben megkapta a Zsonglőrök Nemzetközi Szövetségének Kiválósági Díját, mely egy pályája csúcsán lévő zsonglőr szakmai elismerését jelenti.

Oldal tetejére

Bosznia-Hercegovina, Csehország, Franciaország, Görögország, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Románia, Olaszország, Ukrajna, Vietnám