KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK

A MITEM-előadásokat követően találkozhatnak a produkciók alkotóival, mely által mélyebb bepillantást nyerhetnek egy-egy előadás születésébe, és egyúttal lehetőség adódik, hogy megoszthassuk egymással és az alkotókkal a gondolatainkat, élményeinket, valamint föltegyük a látottakkal kapcsolatos kérdéseinket.

 

Műsorarchívum 2023

MITEM - Október 18., 19 óra

Színház-kép fotókiállítás

Ilovszky Béla és Eöri Szabó Zsolt fotográfiái

Október 18. – 19 óra
 I. emeleti előcsarnok

Megnyitja KOZMA ANDRÁS dramaturg
Köszöntőt mond VIDNYÁNSZKY ATTILA a Nemzeti Színház igazgatója

 

Regisztráció

 

►Ilovszky Béla évtizedek óta fotografálja a határon túli magyar színházak előadásait és művészeit. Kamerájával a kezdetektől követte a beregszászi társulat produkcióit is. Szerepek, előadások, arcok – a beregszászi színházi évtizedek kimerevített pillanatai.

 

 

►A beregsászi csapat életének fontos állomása volt A szarvassá változott fiú - kiáltozás a titkok kapujából című film forgatása is. A film vágója, egyben standfotósa volt Eöri Szabó Zsolt - a kiállításon az ő képeit is láthatják.  Magát a mozifilmet pedig október 22-én, vasárnap tekinthetik meg a Kaszás Attila Teremben. A vetítés 18 órakor kezdődik. További részletekért kattintson itt!

(2023. szeptember 28.)


Oldal tetejére

Baskír Köztársaság, Belgium, Bulgária, Georgia, Görögország, Izrael, Luxemburg, Olaszország, Spanyolország, Szlovákia, Törökország